Vi har för avsikt att hela tiden utvecklas och växa

Det betyder att förändring kommer att vara en naturlig del av vår verksamhet under överskådlig tid. I samband med bolagets utveckling, har företagsledningen arbetat intensivt med att utveckla rutiner för administration och projektledning.

Affärside

Vi utvecklar och levererar byggnads- och entreprenadtjänster med efterfrågad kvalitet och kompetens.

Anlita ett proffs du också

Våra medarbetare har kompetens inom i stort sett alla områden när det gäller byggnation. Allt från duktiga arkitekter till snickare, murare, målare, smeder
och anläggningsarbetare.

Triton-mobile

Strategi

- Leverans i rätt tid med efterfrågad kvalitet och med kunden i centrum
- Frihet under ansvar ”Högt i tak”
- Varje anställd skall vara en säljare av företaget
- Anställda skall uppmuntras att vara föredömen med hög självkänsla och stolthet
- Utveckla förmågan att flexibelt och kostnadseffektivt möta marknadens föränderliga behov
- Kontinuerlig utbildning av personalen

Fransson & Nordh Byggnads AB

Ditt kompletta byggbolag när det gäller att bygga i trä. Inga projekt är för stora eller små, vi bygger i såväl lösvirke som prefabricerat. Löpande reparation och underhållsarbeten inom såväl fastighetsbolag som industrin. Förtroende byggare åt Länsförsäkringar och IF. Bolaget grundades 1968 och har bred kompetens och lång erfarenhet inom byggbranchen.

Axel Andersson & Son

Ditt kompletta byggbolag när det gäller att bygga i stål och betong. Vi utför alla typer av projekt när det kommer till betong och stål. Vi har samtliga certifikat och behörigheter inom stål och betong som krävs för att utföra bärande konstruktioner. Inga projekt är för stora eller för små för oss. Bolaget grundades 1928 och har bred kompetens och lång erfarenhet inom byggbranchen.

Tillsammans är vi starka

Fransson & Nordh och Axel Andersson & Son är två byggbolag som idag verkar under ett gemensamt företag och som sitter på erfarenhet och kompetens som är unik i Småland. Vi åtar oss alla typer av uppdrag inom Bygg/Entreprenad i Småland och garanterar er som kund en trygghet där våra duktiga medarbetare styr projekten från start till färdig produkt.
Går ni i byggtankar tveka inte att kontakta oss.

FÖRETAG I WINO HOLDING AB